Провели сильную церковную очистку дома от нечисти, все долги исчезли, перестали ругаться с мужем

Провели сильную церковную очистку дома от нечисти, все долги исчезли, перестали ругаться с мужем

 10,281 total views

Провела сильную церковную очистку дома от нечисти, все долги исчезли, перестали ругаться с мужем. Молитва для очищения дома убирает весь негатив, способствует духовному развитию и денежному процветанию.

Сегодня поделимся церковной очисткой дома от нечисти (по Амвросию Оптинскому). Господи, даруй нам спокойствие, мир. Слава Отцу, Сыну и Святому Духу. Аминь!

МОЛИТВА ДЛЯ ОЧИЩЕНИЯ ДОМА

Преподобный Амвросий был третьим по счету Оптинским старцем, учеником преподобных Льва и Макария, и самым известным и прославленным из всех Оптинских старцев. Именно он стал прототипом старца Зосимы из романа «Братья Карамазовы» и духовным наставником всего православного мира.

При жизни он находил доброе и мудрое слово для всех, кто к нему обращался. Много мудрости в каждом его слове! К примеру: «Скука унынию внука, а лени дочь. Чтобы отогнать ее прочь, в деле потрудись, в молитве не ленись; тогда и скука пройдет, и усердие придет. А если к сему терпения и смирения прибавишь, то от многих зол себя избавишь».

Молятся этому святому об исцелении от недугов, об укреплении в вере, о детях, о судьбе отечества и о любых житейских нуждах. И, конечно же, прочтение или прослушивание молитв к этому старцу помогает гармонизировать атмосферу в доме.

Благословен Бог наш

«Благословен Бог наш, всегда, ныне и присно, и во веки веков.

Аминь. Слава Тебе, Боже наш, слава Тебе. Царю Небесный, Утешителю, Душе истины, Иже везде сый и вся исполняяй, Сокровище благих и жизни Подателю: прииди и вселися в ны, и очисти ны от всякия скверны, и спаси, Блаже, души наша.

Святый Боже, Святый Крепкий, Святый Безсмертный, помилуй нас. (Трижды) Слава Отцу, и Сыну, и Святому Духу, и ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

Пресвятая Троице, помилуй нас; Господи, очисти грехи наша; Владыко, прости беззакония наша; Святый, посети и исцели немощи наша, имени Твоего ради. Господи, помилуй. (Трижды)

Слава Отцу, и Сыну, и Святому Духу, и ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

Отче наш, Иже еси на небесех! Да святится имя Твое, да приидет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, якоже и мы оставляем должником нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от лукаваго.

Яко Твое есть Царство, и Сила, и Слава, Отца, и Сына, и Святаго Духа, ныне и присно, и во веки веков.

Аминь. Господи, помилуй (12). Слава Отцу, и Сыну, и Святому Духу, и ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

Приидите, поклонимся Цареви нашему Богу. Приидите, поклонимся и припадем Христу, Цареви нашему Богу. Приидите, поклонимся и припадем Самому Христу, Цареви и Богу нашему».

Молитва Амвросию Оптинскому

Молитва к Амвросию Оптинскому вторая

«О преподобне и богоносне отче наш Амвросие! Ты поработати Господеви желая, зде вселился еси, и неленостно во трудех, бдениех, молитвех и постех подвизался еси, и был еси наставник монашествующим, всем же людем учителю ревностный.

Ныне убо, по отшествии твоем от земных, Небесному Царю предстоя, моли благость Его, еже ущедрити место селения твоего, святую обитель сию, идеже духом любве твоея неотступно пребываеши, и всем людем твоим, с верою к раце мощей твоих припадающим, во благая прошения их исполнити.

Испроси у милостиваго Господа нашего, да низпослет нам обилие Небесных и земных благ, паче же яже на пользу душ наших да дарует нам, и скончати житие сие привременное в покаянии да сподобит, в день же судный деснаго предстояния и наслаждения во Царствии Своем да удостоит во веки веков. Аминь»

Молитва для очищения дома — это твоя мощная защита от всякой скверны, ругани, дурного глаза, бед и недугов. Пусть в наших домах будут мир, любовь, счастье и здоровье.

Источник